Agenda melomanului pentru săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

Marți, 28 martie, ora 19, la Sala Radio puteți asculta un recital de pian susținut de Valentin Gheorghiu și Roxana Gheorghiu.

Tot marți, ora 19, la Ateneu, la Sala Mare puteți asculta recitalul NICOLAE MAXIM – 55 de ani la Filarmonica „George Enescu”, iar la Sala Mică un alt recital cameral susținut de Ioana Maria Tudor, Ștefan Aprodu, Dragoș Marian Rușanu și Olga Babadjan.

Miercuri, 29 martie, ora 19, la Sala Radio puteți asculta concertul susținut de Orchestra de Cameră Radio.

Tot miercuri, ora 19, la Ateneu puteți asculta un recital de pian la 4 mâini susținut de Roman Manoleanu și Remus Manoleanu.

Tot miercuri, ora 19, la Palatul Șuțu puteți asculta un recital de lied susținut de Georgiana Costea și Anca Săftulescu.

Joi, 30 martie, ora 18.30, la Operă puteți vedea baletul „Lacul Lebedelor” de P.I. Ceaikovski.

Joi și vineri, ora 19, la Ateneu puteți asculta concertul susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”.

Vineri, 31 martie, ora 19, la Sala Radio puteți asculta concertul susținut de Orchestra Națională Radio în colaborare cu European Union of Music Competitions for Youth.

Duminică, 2 aprilie, ora 11, la Ateneu puteți asculta concertul „Șlagărele muzicii simfonice” susținut de Orchestra și Corul Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”.

În perioada 30 martie-2 aprilie, la Biserica Luterană va avea loc Festivalul „Jazz in Church”.