Religia ucide

În alte părți musulmanii comit atentate.

La noi încă nu, dar avem o altă formă în care religia ucide (la propriu!): propaganda desfășurată de BOR (mai ales prin asociația „Pro Vita” și alte asociații subordonate bisericii) împotriva vaccinurilor.

În numele „libertății de alegere” (pe care în alte domenii chiar BOR o refuză), părinții sunt îndemnați să nu își vaccineze copiii, iar rezultatele se văd.

Deja avem o adevărată epidemie de rujeolă în care au decedat numeroși copii.

Eu cred totuși că libertatea de alegere se referă la propria persoană, dar nimeni nu are dreptul să se joace cu viața altuia.

Dacă adepții BOR vor să se sinucidă, au dreptul la liberă alegere, dar nu au dreptul să îi ucidă pe alții.

Constituția garantează în mod explicit dreptul la viață, deci vaccinările trebuie să fie obligatorii, iar părinții care nu își vaccinează copiii ar trebui să fie sancționați de autorități.

De asemenea, ar trebui sancționați și cei care desfășoară campanii mediatice împotriva vaccinării.

Poate nu e rău să amintesc faptul că Biblia nu interzice vaccinurile, în schimb una din poruncile biblice este „Să nu ucizi!”, deci prin campania antivaccin, BOR contrazice chiar Biblia.

 

P.S. Așa cum am mai spus și în alte ocazii, nu am nimic împotriva credincioșilor moderați, dar sunt categoric împotriva fanaticilor care ucid „în numele Domnului”.