Agenda melomanului pentru săptămâna 19-25 iunie 2017

Miercuri, 21 iunie, ora 19, la Sala Radio puteți asculta concertul susținut de Orchestra de Cameră Radio.

Tot miercuri, ora 19, la Muzeul Aman, festivalul Museicorum continuă cu recitalul „Lute Songs”.

Tot miercuri, ora 19, la Palatul Șuțu puteți asculta un recital de flaut.

Tot miercuri, ora 19, la Muzeul Național de Artă – Sala Auditorium puteți asculta un recital de pian susținut de Pascal Roge.

Joi, 22 iunie, ora 19, la Biserica Luterană puteți asculta concertul susținut de Cvartetul Giocoso.

Tot joi, ora 19, la Palatul Șuțu, festivalul Museicorum continuă cu recitalul „Noapte romantică la Palatul Suțu”, susținut de Maria Chifu (fagot), Olga Podobinschi (pian), Mihaela Pletea (soprană) și Ciprian Ghiță (contrabas).

Joi și Vineri, ora 19, la Ateneu puteți asculta concertul vocal-simfonic susținut de Orchestra Simfonică și Corul Filarmonicii „George Enescu”.

Vineri, 23 iunie, ora 19, la Sala Radio puteți asculta concertul de închiderea stagiunii susținut de Orchestra Simfonică Radio.

Tot vineri, ora 19, la Palatul Șuțu, festivalul Museicorum continuă cu recitalul susținut de Arlinda Morava și Andreea Ștefănescu.

Sâmbătă, 24 iunie, ora 19, la Ateneu puteți asculta un recital de harpă susținut de Maria Bâldea, Miruna Vidican și Andrei Olaru.

Tot sâmbătă, ora 19, la Muzeul Național de Artă – Sala Auditorium puteți asculta un recital de pian susținut de Ronan O’Hara.

Tot sâmbătă, ora 19, la Casa Filipescu-Cesianu festivalul Museicorum continuă cu recitalul „Baroc și Clasic la Muzeu”, susținut de Ana Chifu (flaut), Zacharias Tarpagkos (flaut), Maria Chifu (fagot), Olga Podobinschi (pian), Mihaela Pletea (soprană) și Ciprian Ghiță (contrabas).

Duminică, 24 iunie, ora 19, la Ateneu puteți asculta concertul susținut de Orchestra Română de Tineret.

Tot duminică, ora 19, la Muzeul Național de Artă – Sala Auditorium puteți asculta un recital de vioară și pian susținut de Alexandru Tomescu și Sînziana Mircea.

Tot duminică, ora 19, la Palatul Șuțu, festivalul Museicorum se încheie cu recitalul „Aires de danzas” susținut de soprana Mihaela Andrei, chitaristul și compozitorul Adrian Andrei și Ionuț Micu (percuție).