Agenda melomanului pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2017

Luni, 20 noiembrie 2017, ora 19, la Biserica Anglicană puteți asculta un recital de clavecin susținut de Ketil Haugsand (în cadrul Festivalului de Muzică Veche).

Tot luni, ora 20, la Teatrul Național puteți vedea baletul „Lacul Lebedelor” de P. I. Ceaikovski.

Marți, 21 noiembrie 2017, ora 19, la Ateneu, la Sala Mare puteți asculta un recital cameral susținut de Cvartetul Granados, iar la Sala Mică un recital de pian la patru mâini susținut de Marius Boldea și Ana Bădică.

Tot marți, ora 19, la Universitatea Națională de Muzică puteți asculta un recital de clavecin și orgă susținut de Eduard Iosif Antal, Paul Păuleț, Octavian Ene și Andrei Olaru.

Miercuri, 22 noiembrie, ora 18.30, la Operă puteți vedea opera „Madama Butterfly” de G. Puccini.

Tot miercuri, ora 19, la Sala Radio puteți asculta un recital instrumental susținut de Alexandru Tomescu (vioară) și Sînziana Mircea (pian).

Tot miercuri, ora 19, la Ateneu puteți asculta un recital de muzică românească susținut de Cosmin-Horațiu Stoica (vioară) și Eliodora Falan (pian).

Tot miercuri, ora 19, la Palatul Șuțu puteți asculta un recital vocal-instrumental susținut de tenorul Mihai Urzicana, pianista Raluca Ouatu și invitații lor.

Joi și vineri, ora 19, la Ateneu puteți asculta Concertul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „George Enescu”.

Vineri, ora 18.30, la Operă puteți lua parte la un spectacol de Operă în recital.

Tot vineri, ora 19, la Sala Radio puteți asculta Concertul Orchestrei Naționale Radio.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.30, la Operă puteți vedea baletul Romeo și Julieta de S. Prokofiev.

Tot sâmbătă, ora 19, la Muzeul Național de Artă – Sufrageria Regală puteți asculta recitalul „Sones de Palacio” (în cadrul Festivalului de Muzică Veche).

Duminică, 26 noiembrie, ora 18.30, la Operă puteți vedea opera „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart.

Tot duminică, ora 19, la Ateneu, la Sala Mare puteți asculta concertul susținut de Orchestra inginerilor „Petru Ghenghea”, iar la Sala mică un recital cameral susținut de Nicolae Maxim (flaut), Iosif Ion Prunner (pian), Ștefan Gheorghiu (violă), Ilinca Lorentz (percuție) și Răzvan Georgescu (bariton).